Jeg lånte mine venstre øjenbryns fra min kæreste!

At have store smukke øjenbryn har været en vane i årevis. Vores øjenbryn definerer vores ansigt og kan gøre det meget mere attraktivt. Det er kendt, at kvinder ikke kan have de perfekte øjenbryn uden hjælp fra enhver form for kosmetisk behandling og makeup.

Men der sidder en stille trend stikker ud. Boy brows er blevet en markant mode. Det er navnet på et udseende, der kom til liv i slutningen af ​​2013, og det er snart almindeligt, især online. Mange kvinder vælger nu at bære dette udseende. Boy Brow er et udseende, der dominerer catwalks under modeuger.

Hvad er Boy Brows?

Boy brows er et udseende, der har brugt mænds øjenbryn som afsæt. Det er designet til at se naturligt ud, men samtidig gøre dine øjenbryn tykkere og fyldigere. Ideen er at bære dette på mere eksperimentelle måder. Boy brows er et udseende, der begå øjenbrynene ikke kun fuldere, men også en del af en mere naturnøgen makeup-stil.

Øjenbrynene er hovedingrediensen i looket. Ideen er, at du ikke vil se overdrevet ud, men alligevel ikke se naturlig ud. Alt i mellem. Det er ikke nødvendigvis et udseende, som kræver nogen form for makeup. Du kan bære det, som det er. Grovhederne i øjenbrynene gør det muligt for dig at føle dig mere naturlig. Det kan være mere behageligt at se på, da det peger modernitet.

Hvordan ser man ud med Boy Brows?

Boy brows er lidt slingrende og overdrevet. Der er ingen strenge regler for, hvordan dine øjenbryn skal se ud. Det er en meget personlig ting. Hos nogle kvinder ser det sådan ud: øjenbrynene tegnes bort, så de starter ved det øverste hjørne af øjet og slutter typisk lidt ud over øjet. Dette giver et mere udtryksfuldt udseende.

Du ønsker måske, at dine øjenbryn skal se mere organiske ud, så der er ikke nogen tydelig definition mellem hårene. Denne udviskede, men fyldige look kan være meget smukkere. Du kan få denne effekt ved at anvende løs farveøjenbrynpulver for at skabe smidighed.

Hvis du ønsker et lidt mere tykt, dashes look, kan du prøve at stryge dine øjenbryn med et mark ganske meget og anvende et øjenbrynprodukt til at strukturere det og gøre øjenbrynene lettere at forme.

Da jeg skulle prøve ud Boy Brows

Jeg havde set mange piger bære boy brows endnu ikke turde at prøve dem. Så jeg besluttede at gå igennem med det. Men jeg ville helst ikke købe nye produkter, da jeg ikke var sikker på, om jeg ville have det til at se godt ud på mig. Min kæreste har de perfekte øjenbryn, så jeg spurgte ham om at låne dem.

Vi begyndte at lege med øjenbrynene, og vi endte med at få et kreativt look, som passede til det udseende, jeg ønskede! Baseret på mine øjenbryn begyndte vi at arbejde videre med formen. Vi fjernede nogle meget grå hår, så det kunne se mere defineret ud.

Derefter brugte min kæreste en øjenbryn kam, for at sikre, at hårene forblev i samme retning. Vi begyndte derefter at anvende et løst pulver og en øjenbryn farve, vi begge kunne lide. Brugte også en blyant til at tegne et tyndt strejf af øjenbryn farve for at forbedre farven og formen. Vi brugte derefter et fixeringsmiddel for at sikre, at det hele holdt sig på plads.

Hvordan ændrede Boy Brows mit udseende?

Boy brows har ændret mit udseende på en stor måde. Først og fremmest har mine øjenbryn det samme naturlige look, men de ser mere defineret ud som resultat af pulver og produkter, vi har brugt. Min udstråling og min glød er blevet trinvis forbedret, hvilket går sammen med pulver. Det har fået mine øjenbryn til at se tykkere og mere fyldige ud uden at skabe et overdrevet udseende.

Min makeup-stil har også ændret sig. Jeg ville ikke længere gå i en tyk lag af makeup, og det er okay. Boy brows gør det muligt at skabe det udseende, du ønsker, uden at bære en masse makeup. Jeg bruger kun en meget lettere lag af makeup og farve for at fuldføre udseendet.

Øjenbrynstrend: Boy Brows

Boy brows er blevet en af ​​de største øjenbryntrender inden for det seneste år. Vi har alle forberedt os på dette nye udseende og lad os være ærlige: Det er en stor forbedring. Alt ved det er naturlig, ikke overdrevet og ser endnu stadig fashionable ud. Hvis du ikke er klar til fuld øjenbryn på makeup, men du vil have et flot look, så er dette, hvad du skal prøve.

Det er ægte, det er naturligt og det er meget subtilt. Alt, du skal gøre, er at finde den rigtige farve og præference. Og husk, en boybrow kan let være lige så attrak-tiv som en prinsesse-øjenbryn, det er kun et spørgsmål om personlig stil.

Kunstigt har øjenbryn nu et andet udseende. Det er ikke længere deformerede øjenbryn, der begå udseendet mere detaljeret og yndefuldt. Boy-øjenbryn ser ikke ud som en paryk; de kan se ud som om øjenbrynene har været naturlige hele tiden.

Konklusion

Boy brows er intet andet end et specielt udseende, som kvinder kan have på øjenbrynene. Det har revolutioneret øjenbrynindustrien og har fået kv