Pas godt på gråt hår

At få gråt hår kan være en smule foruroligende, især hvis du ikke er helt forberedt på det! Men ikke panik. Gråt hår behøver ikke at være et problem. Der er masser af ting du kan gøre, for at få det bedste ud af dit grå hår, og stadig se ung og frisk ud.

Skift din rutine

Gråt hår kræver anderledes pleje end brunt hår, da gråt hår er tyndere og mere sart. Det er derfor vigtigt at ændre din hårplejerutine, så du kan tage den bedst mulige pleje af gråt hår. Først og fremmest skal du sørge for, at du altid bruger shampoo og balsam designet specielt til gråt hår. Grå hår indeholder mindre pigment, så det har tendens til at være mere modtageligt for skader som brusk og skæl end brunt hår. Derfor skal du undgå produkter, der er for kraftigt parfumerede eller indeholder alkohol. Disse produkter kan tørre dit hår ud og dyses det langsomt ned.

Når det kommer til styling, skal du sørge for at bruge produkter, der ikke vejer dit hår ned. Føntørring bør også undgås, og sprayer, der k coating eller styling skal undgås. Disse produkter kan forårsage skæl og skade dit hår.

Tilføj farve

Hvis du ikke kan lide den grå farve, har du muligheden for at kamuflere den med produkter, der tilføjer fugle og spil. Find en producent, der har et produkt, der matcher dit udseende. Sørg også for, at produktet ikke tørrer dit hår ud. Nogle produkter, der indeholder farvestoffer, kan forårsage skæl og tilsætter unødvendig kemi til håret.

Hvis du gerne vil gå fuldstændig grå, skal du selvfølgelig vælge en ikke-farvestof produkt. Det er ikke nødvendigvis nødvendigt at købe dyre produkter, men sørg for, at du køber kvalitets produkter, så du kan gøre dit hår sundt og glansfuldt.

Brug af trimmere

Der er ikke noget som regelmæssige klipninger til at holde dit hår helt og sundt. Trimninger reducerer skæl og forhindrer, at spidserne bliver tørt og dødt. Pas også på at undgå at bruge for kraftig stylinggel, eller krøllejern, da disse kan beskadige dit hår.

Undgå skader

Gråt hår er tyndere end brunt hår, så det er meget vigtigt, at du beskytter det mod skader. Sørg for at bære en hue eller et lommetørklæde, når du er ude i det kolde vejr. Det er også vigtigt at undgå produkter, der kan skade dit hår, såsom alkohol, parfume og skarpe stylingprodukter.

Prøv naturlige produkter

Når det kommer til pleje af gråt hår, anbefales det at gå efter naturlige produkter. Brug æteriske olier og naturlige planter-baserede produkter, der styrker håret og forhindrer skader. Burdock rod olie er et godt eksempel på en naturlig produkt, der kan gøre underværker, når det kommer til at styrke dit hår og give det et smukt og glansfuldt udseende.

Få nok hvile

Uanset om du har brunt eller gråt hår, er det vigtigt, at du får nok hvile. Det er, fordi stress og træthed kan forårsage hårtab og kraftigt lugtende hovedbund. Prøv at sove minimum otte timer om natten for at give dit hår den pleje og hvile, det har brug for.

Beskytt hovedbunden

Når det kommer til at tage sig af gråt hår, skal du ikke glemme hovedbunden. Du skal sørge for at have en sund hovedbund for at kunne holde dit hår sundt og glansfuldt og bekæmpe problemer som skæl og irriteret hovedbund. Brug en shampoo beregnet til sensitiv hovedbund og massage forsigtigt hovedbunden for at fjerne døde hudceller. Dette vil hjælpe med at holde hovedbunden frisk og hel.

Slutningen

Gråt hår behøver ikke at være et problem. Ved at følge de ovennævnte tip og teknikker, kan du holde dit grå hår sundt og det vil se yngre og glansfuldt ud.