Estée Lauder Advanced Night Repair

Ønsker du at bevare ungdommelig hud i længere tid, kan du gøre ligesom andre kvinder, som vælger dette hudreparationsserum fra Estée Lauder. Endnu angiveligt er dette ikke det bedste ansigtsserum. Hvorfor det? Det stemmer ikke overens med ideen om naturlig hudpleje og den bruges kun til natten, som resulterer i blandede anmeldelsr. Nogle er villige til at finde billigere og bedre løsninger, mens andre kunder er meget glad for resultaterne. Estée Lauder Advanced Night Repair er et af de dyreste ansigtsserummer, der i øjeblikket er tilgængelig, hvilket har dårlige anmeldelser. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvorfor denne formel fortjener titlen på legendariske ansigtsserum om natten.

ESTEE LAUDER FACE SERUM UDTALELSE

Skadet, glansberøvet, træt udseende og rynket hud? Estée Lauder sikrer, at ansigtsserumet der fokuserer på hudreparation er designet til at bekæmpe de forskellige hudproblemer. Selvom dette er en kosmetik, der hovedsageligt er dedikeret til moden hud, aldrende hud og svag hud, kan den sagtens bruge på alle hudtyper. Dog løser dette ansigtsserum ikke alle dine hudproblemer. Lær mere ved at læse vores anmeldelse.

Størrelse: 30/50/75 ml

Ingredienser og fornemmelsen:

Estée Lauder Advanced Night Repair er baseret på dette mærkets unikke stof kaldet Chronolux ™. Dette er en innovativ formel, der er kendt for at forbedre hudens naturlige evner til at regenerere. Der er dog mere ved dette serum end denne mystiske komponent, da det også indeholder: hyaluronsyre, der er ansvarlig for at låse fugt ind i samt yderligere ingredienser, såsom gærekstrakt, kamilleekstrakt, koffein og mange andre. Dette produkt er et dyrt produkt, hvilket ikke altid bør opfattes som en fordel for den dyre kvalitet. Huden kan nemlig ikke tåle at blive udsat for alt for mange produkter og ingredienser på én gang.

Denne creme er hverken for fedet eller tyk, selvom Estée Lauder ansigtsserum tilbyder en høj koncentration af ingredienser, hvilket er en kæmpe fordel. Produktet kan mærkes som et let serum, da den ikke tilstopper hudens porer og kan derved også absorberes godt af huden.

De vigtigste fordele og brugsanvisninger:

Producenten anbefaler at implementere dette ansigtsserum i et skønhedsregime om natten. Det skal påføres rengjort hud, før der påføres en fugtighedscreme – forsigtigt masserer produktet ind på hals, bryst og ansigtet. Det er ikke svært, og faktisk adskiller det sig ikke meget fra anvendelsesmetoderne, der er typiske for lignende hudplejeprodukter.

Jo mere forsigtige og vedholdende du anvender produktet dagligt, jo bedre resultater kan du forvente at opnå. Resultaterne fra Estée Lauder Advanced Night Repair er ikke overraskende og fortryllende, desværre, det er blot et produkt der virker godt. Selvfølgelig er dette et godt fugtgivende ansigtsserum, der lindrer stram hud, reducerer tørhed og efterlader dig med strålende hudfarve, men den forvandler ikke din hud. Ikke desto mindre, når det kommer til anti-aldring og foryngende virkninger, er disse næppe mærkbare, hvilket ofte påpeges af brugerne i deres anmeldelser. Ansigtet ser stadig sundere, friskere og veludhvilet ug, og dette er den vigtigste grund til, at dette produkt er så popularitet.

RESUMÉ:

Plusser:

  • fås i nogle få størrelser
  • temmelig let og ikke-for-fedtet konsistens
  • fugter, tilføjer sund hud til huden og lindrer irritationer
  • indeholder planteekstrakter, vitaminer og hyaluronsyre
  • produkt tilgængeligt online og i almindelige butikker
  • godt designet flaske med en praktisk dropper

Minusser:

  • prisen er for høj i sammenligning med de effekter, den producerer
  • et stort antal ingredienser kan være overbelastning for huden
  • sammensætningen er ikke helt naturlig
  • serumet er kun bestemt til et skønhedsregime om natten
7.9 Ratificering

Ingredienser:
7
Effektivitet:
8
Brugervenlighed:
9
Kvalitets-prisforhold:
7
User Rating: 4 (1 votes)

Send kommentar

Tilføj Kommentar