La Mer Revitalizing Hydrating Serum

Efter sigende er dette det dyreste ansigtsserum, der nogensinde er lanceret på markedet. Da dette ansigtsserum tilfældigvis er det første valg blandt alle de luksuriøse hudplejebesøgere, kunne det ikke undgå denne placering. Emballagen til La Mer Revitalizing Hydrating Serum er en fantastisk æske dekoreret med fantastiske tegninger, der er virkelig imponerende. Dog er mange ikke glade for den hæje pris, hvilekt giver mange negative anmeldelser af La Mer-ansigtsserum, da emballagen ikke altid går hånd i hånd med en effektiv hudbehandling. Se selv, om La Mer Revitalizing Hydrating Serum er et produkt, du skal have, eller om det ville være mere fordelagtigt at finde et billigere (og ofte bedre) alternativ.

LA MER FACE SERUM ANMELDELSE

Har din hud brug for konstant fugt og fornyelse? La Mer ansigtserum indånder nyt liv i huden ved at forsyne den med en række nærende stoffer, hvilket gør at den bekæmper tør hud. La Mer siger, at den kan tolereres af alle hudtyper, men mange siger, at den ikke passer særlig godt til problematisk og moden hud. Mere om La Mer ansigt serum kan findes nedenfor.

Størrelse: 30 ml

Ingredienser og fornemmelsen:

Når du har et så luksuriøst og dyre ansigtsserum som La Mer Revitalizing Hydrating Serum, er det godt at se nærmere på ingredienserne. Miracle Broth forbedre huden, da stoffet er fra havet. Denne blanding er kombineret med genopfyldning af Deep Hydration Ferment. Hvad kan vi ellers finde i dette serum? Det ser ud til at indeholde en kombination af alger (grøn, brun og rød) og lime te-koncentrat, som har stærke antioxidative egenskaber. Hvis nogen forventer guldpartikler i dette dyre produkt, vil de blive skuffede.

Produktet er et effektivt hudplejeprodukt, da den er så let i konsistensen, hvilket er et kæmpe plus. Det har også en dejlig og subtil duft, der positivt påvirker førstehåndsindtrykket. Det overbelaster ikke ansigtet og stopper ikke hudens porer til, medmindre du anvender for meget.

De vigtigste fordele og brugsanvisninger:

Kræver et så dyrt ansigtsserum, at vi anvender det på en ikke-typisk måde? Faktisk nej. Anvendelsen af ​​La Mer serum er nem og komfortabel. Efter rensning og toning af huden skal produktet spredes på både ansigtet, nakken og brystet. Et par dråber mogen og aften er nok til at behandle din hud med dette revitaliserende ansgitsserum. Hvad kan du opnå ved at introducere La Mer i din hudplejebehandling?

Produktet letter naturlige hudfornyelsesprocessrr, da det giver en energikræft fra dette ansigtsserum. Sådan bliver huden glat og vital, hvilket igen omsættes til et bedre udseende hudfarve. Derudover følger forbedringen af ​​hydrering, som fungerer til fordel for dette produkt. (Bemærk: hydratiseringsniveauer falder med alderen, især når huden ofte udsættes for solen.). Huden bliver godt beskyttet mod tidling aldring, da serummet har ganske gode antioxidative egenskaber. Alle fordelene kan man diskutere om at de kan opnås med billigere produkter fra markedet.

RESUMÉ:

Plusser:

  • ansigtsserum anbefales til alle hudtyper
  • holdbar og smuk emballage
  • har antioxidative egenskaber og beskytter huden
  • forbedrer hydratationsniveauer i huden
  • Anvendelse er let og ukompliceret

Minusser:

  • bestemt for høj pris
  • produktet er ikke så effektivt, som prisen antyder
  • du skal vente længe for at se de første effekter
6.3 Ratificering

Ingredienser:
7
Effektivitet:
6
Brugervenlighed:
8
Kvalitets-prisforhold:
5
User Rating: 3 (1 votes)

Send kommentar

Tilføj Kommentar