Farsali Unicorn Essence Antioxidant Serum

Det forskønnende ansigt serum, der blev et rigtig hit i sociale medier, Farsali Unicorn Essence er et produkt, der faktisk ikke behøver at blive introduceret til nogen. Uden tvivl blev den mærket som en bestseller temmelig hurtig, men alligevel skyldes denne titel ikke effektiviteten – dets lyserøde farve og konsistens, der ligner enhjørntårer, var det, der gjorde, at piger blev forelsket i dette produkt. Denne magi gjorde Farsali til et af de mest populære lysende ansigtsserum. Og når skønhedsbloggere og influencere er begejstrede for dets effektivitet, ser det ud til, at dette ansigtsserum fungerer ikke godt, når du tænker på regelmæssig hudpleje til daglig. Find ud af, hvorfor et af de bedst sælgende ansigtsserumer ikke nødvendigvis træffer det klogeste valg, især hvis du er interesseret i at opnå synlige resultater.

FARSALI UNICORN FACE SERUM UDTALELSE

Er din hud farvet og glat-berøvet? Dette lysende Farsali Unicorn Essence-ansigtsserum kan hjælpe dig, men alligevel bør du bedre behandle det som en makeup-grunder snarere end en intensiv hudbehandling. Gode ​​nyheder er, at det kan anvendes på alle hudtyper, især til glansberøvet hudfarve med en ujævn tone. Her er en gennemgang af Farsali ansigt serum, der giver dig mulighed for at lære nogle grundlæggende fakta om disse produkter.

Størrelse: 10/30 ml

Ingredienser og fornemmelsen:

Det, producenten får frem, er den vandbaserede og 100% oliefri konsistens, der formodes at være en perfekt løsning til fedtet hud med en tendens til seborré. Sandheden er dog, at dette ikke er det eneste vandbaserede ansigtsserum, der er tilgængeligt, og som bør tages i tankerne. Bortset fra det inkluderer formlen vitaminer A + C + E, der er ekstraheret fra superfrugter. Hvilke? Sammensætningen er baseret på tre naturlige ingredienser: acai-bær, goji-bær og blåbær. Disse tre frugter er ikke kun ansvarlige for at forsyne huden med næringsstoffer, men de giver også dette ansigtsserum sin magiske farve.

Stadig er den lyserøde farve på Farsali serum det, der forbløffer sine brugere mest. Uden tvivl adskiller denne kvalitet ansigtsserum fra andre lignende produkter, der i øjeblikket findes på markedet. Derudover indeholder dette serum fremhævende partikler, som igen tilføjer dette fabelagtige element til dette produkt. På grund af temmelig klæbrig konsistens kan nogle brugere synes at anvende dette ansigtsserum besværligt.

De vigtigste fordele og brugsanvisninger:

Farsali ansigt serum kan påføres på et par måder: dagligt (ved at massere et par dråber i huden morgen og aften), som en makeup primer (ved at klappe et par dråber i huden før påføring af et fundament), som en øjenskyggeholder ( en dråbe af dette ansigtsserum kombineret med en øjenskygge forlænger levetiden og intensiverer farven). Hvordan oversættes denne brede anvendelsesmetode til effektivitet af Farsali Unicorn Essence ansigt serum?

Først og fremmest er dette en rigtig god makeup primer – det gør huden klar til farvekosmetik og forbedrer deres slid. Derudover beskytter dette hudplejeprodukt huden mod daglige aggressorer. Uden tvivl er Farsali Unicorn Essence kendt for at lyse med ansigtet opad og efterlade det strålende. Af denne grund rapporterer nogle brugere om at bruge det som en markør, fordi det ikke tjener dem godt som et hudforbedrende produkt. På toppen af ​​det er listen over ingredienser ikke så rig som andre serum, der hører til den samme prisklasse. Derfor er det svært at tale om Farsali Unicorn Essence som et daglig hudplejeprodukt, da det fungerer langt bedre, når det bruges som et af makeup-produkter.

RESUMÉ:

Plusser:

 • vitaminrige superfrugtekstrakter i sammensætningen
 • dette serum er let, fordi det er vandbaseret
 • indeholder skinnende partikler, der er ansvarlige for at producere en markørlignende effekt
 • kan anvendes på alle hudtyper
 • tjener utroligt godt som makeup-grunder
 • kan anvendes på et par måder
 • kan bruges som øjenskyggeholder

Minusser:

 • Mange mennesker opfatter produktet som en triumf af form over indhold
 • dette serum fungerer langt bedre som makeup-grunder
 • tilbyder ikke dyb hudfornyelse
 • for høj pris sammenlignet med de producerede effekter
 • klæbrig konsistens kan hindre anvendelse
6.7 Ratificering

Ingredienser:
9
Effektivitet:
5
Brugervenlighed:
8
Kvalitets-prisforhold:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Send kommentar

Tilføj Kommentar