The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

The Ordinary ansigtsserum med vitamin B3 og zink er kun et ud af mange hudplejeprodukter, der tilbydes af dette populære brand. Den professionelle formel er skyld i at dette produkt modtager så mange positive anbefalinger, da det kan levere en intensiv hudbehandling. På den anden side kan du støde på meninger, hvor brugerne siger, at virkningerne produceret af The Ordinary er for stærkt koncentreret, og at de derfor synes at være mere velegnede til behandlinger i en salon. Find ud af mere om The Ordinary ansigtsserum med vitamin B3 og zink, og vælg, om det er et produkt for dig.

THE ORDINARY ANSIGTSSERUM UDTALELSE

Denne formel fra The Ordinary er designet til fedtet og kombineret hud med tegn på overbelastning, i følge producenten. I lyset af dette, hvis din hud er udsat for akne og let irriteres, og hvis du har problemer i din T-zone, kan du sagtens bruge dette produktet. Flere detaljer om The Ordinary ansigtsserum kan findes nedenfor.

Størrelse: 30 ml

Ingredienser og fornemmelsen:

Det kan ikke nægtes at disse produkter kun består af ingredienser af høj kvalitet, hvilket er derfor at The Ordinary har en massiv opbakning. For dette ansigtsserum er de to hovedbestanddele: vitamin B, hvis koncentration når op til 10%, og zink, der ikke overstiger 1%. Begge bestanddele angives i navnet på produktet, for hvis det ikke var til dem, ville The Ordinary serum ikke leverere de resultater, som de gør. For eksempel handler det om fedtet og acne-udsat hud, der er plettet af hudorme. Selvom listen over ingredienser er kort, og produktet er velegnet til veganere, indeholder formlen desværre også nogle syntetiske stoffer, som nogle hudtyper måske ikke tåler godt.

Selve konsistensen er virkelig let og absorberes let. Dog er det vigtigt at være klar over, at dette produkt ikke kan kombineres med alle produkter på markedet. Den kan nemmlig ikke bruges sammen med C-vitamin, som oftes ellers er brugt til at fjerne misfarvninger og oplyse huden, af mange kvinder.

De vigtigste fordele og brugsanvisninger:

Anvendelse af The Ordinary ansigtsserum med vitamin B3 og zink er enkel. Du skal rense huden og derefter sprede et par dråber serum for at massere dem forsigtigt i huden, hvilekt gør at det er meget enkelt at bruge. Bemærk: Dette ansigtsserum er meget intenst, hvilket betyder, at hud, der behandles med det, kræver en ekstra beskyttelse, derfor skal det altid følges enten med en fugtighedscreme eller naturlig olie.

Hvad kan du vinde, hvis du fortsætter med at anvende The Ordinary ansigtsserum med vitamin B3 og zink regelmæssigt? Det afhænger af de problemer, din hud påvirkes af. Hvis din hud er beskadigt af acne, vil dette serum helt klart hjælpe dig af med dette. Hvis du fjerne at slette hudorme, kan du forvente, at dette serum renser dit ansigt og gendanner hudens balance. Hvis din hud har denne grimme tendens til at blive fedtet og skinner ukontrolleret, skulle dette ansigtsserum hurtigt hjælpe de olieagtige kirtler og som følge heraf reducere seborrhea. Ved længere tids brug, kan The Ordinary regenerer huden. Dog kan din hud blive tør over længere sigt, hvis du ikke passer på din hud. 

RESUMÉ:

Plusser:

 • kan anvendes morgen og aften
 • forsyner huden med værdifuld zink og vitamin B3
 • har en let og gullig konsistens, så den efterlader ingen klæbrig film på huden
 • vegansk venlig formel
 • hjælper olieagtige kirtler med at fungere korrekt, hvilket betyder, at den beskæftiger sig med seborrhea
 • bekæmper irritationer og beroliger huden
 • afbalancerer hudens pH-niveauer

Minusser:

 • har en høj koncentration af ingredienser
 • ikke egnet til følsom hud
 • dette serum må ikke parres med kosmetik, der indeholder C-vitamin
 • mere egnet til professionelle in-salon-behandlinger
 • formlen indeholder nogle syntetiske stoffer
6.8 Ratificering

Ingredienser:
6
Effektivitet:
9
Brugervenlighed:
8
Kvalitets-prisforhold:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Send kommentar

Tilføj Kommentar