Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate er et meget populært nattserum om natten. Det anes for at være et fantastisk middel mod svag hud, da det indeholder et hudkonditioneringskoncentrat. Det er en af de dyreste serummer, som gør at man ofter foretrækker produktet frem for originalen. Ifølge anmeldelserne kan man se, at dette er et godt produkt, men ikke det bedste ansigtsserum, der hører til denne prisklasse. Du kan derfor købe bedre og mere effektive produkter for samme pris. Hvis du er villig til at forbedre hudens udsende forholdsvis let og effketivt, kan man sagtens bruge Kiehls ansigtsserum. Se hvad dette produkt kan tilbyde dig og hvorfor den måske ikke passer præcist til dig. 

KIELHS ANSIGTSSERUM ANMELDELSE

Har du oplevet af din hud er begyndt at blive kedelig og livløs? Du kan få gode resultater med konditioneringsnattekoncentrat fra Kiehls. Dette ansigtsserum, der søger for regenerering, fungerer perfekt til kedelig og næringsberøvet hud. Det er dog vigtgit at indse, at dette ikke er et avanceret og specielt serum. Dette produkt vil ikke gøre sig godt til håndtering af alvorlige hudproblemer. Hvad det er godt til, er bare at give huden regelmæssig pleje om natten. Hvad skal du vide om Kiehls ansigtsserum? Her er gennemgangen.

Størrelse: 15/30/50 ml

Ingredienser og fornemmelsen:

Den allerførste ting er at Kiehls ansigtsserum består af 99,8% stoffer af naturlig oprindelse, hvilket giver en kæmpe opmærksomhed allerede fra starten. Dette er enormt positivit, men man kan nok sørge på om man virkelig har brug for alt dette. To af dem, som formlen er baseret på, er: irriterende beroligende lavendelolie (æterisk olie) og olivenolie-afledt squalane, som vores hud har brug for at holde tilstrækkelige fugtighedsniveauer. Størstedelen af de 10 naturlige olier er æteriske olier, som godt kan resulterer i hudirritation, hvis det bliver brugt for ofte. Derfor er produktet ikke ideelt for hverdagsbrug. Det er også værd at indse, at Kiehl’s Midnight Recovery ansigtsserum er mere en ansigtsolie, som også har en tykkere konsistens end andre lignende produkter. Som en konsekvens tolereres det ikke godt af alle hudtyper, f.eks. fedtet hud og følsomhud.

De vigtigste fordele og brugsanvisninger:

Anvendelse af Kiehls ansigtsserum er langt fra besværlig. Generelt kræver det kun at tage to nemme at følge trin. Først skal du rense huden grundigt og derefter tage 2-3 dråber af serumet på både kinder, pande og hage. Dette hudplejeprodukt er effektivt, når det bruges alene, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at anvende nogen ansigtscreme. Serumeffketivteten kan derfor reduceres, hvis man følger det råd. 

Hudens modstandsdygtighed og hudens struktur kan forbedres hvis Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate serum bruges dagligt og i overensstemmelse med instruktionerne. Virkningerne bliver synlige efter 8 uge, i følge producenten, men resultaterne kan allerede ses hurtigt. Brugerne hævder dog, at selve effekterne først bliver tydlige senere, især i tilfælde af dehydreret og næringsberøvet hud. Dog efterlader Kiehls serum huden frisk, produktet kan derved ses som et kvalitetstilskud til din daglige hudrutine. Det anbefales stadig at bruges sammen med andre hudplejeprodukter, der er lanceret af Kiehls brand.

RESUMÉ:

Plusser:

  • er baseret på naturlige hudkonditioneringsstoffer
  • tilpasser sig den naturlige rytme i huden
  • er temmelig god til at passe på og regenerere huden
  • indeholder naturlige vegetabilske olier
  • fås i tre størrelser
  • sælges i en bekvem flaske med en letanvendelig dråber

Minusser:

  • for høj pris sammenlignet med de effekter, den producerer
  • urte-aroma i serumet tolereres muligvis ikke godt af nogle brugere
  • dette serum er kun beregnet til natpåføring
8.2 Ratificering

Ingredienser:
9
Effektivitet:
9
Brugervenlighed:
10
Kvalitets-prisforhold:
5
User Rating: 4 (1 votes)

Send kommentar

Tilføj Kommentar