Vitamin C lukket i et serum: Dronningen af vitaminer af hensyn til din hud

C-vitamin – også kendt som askorbinsyre – er en af ​​de mest dyrebare vitaminer, som vores hud har brug for, ikke kun for at forblive sund, men også for at bevare en ungdommeligt udstråling. Det er selve C-vitaminet, der stimulerer vævsregenererende processer, som har en utrolig positiv effekt på ansigtets udseende. Hvilke andre fordele kan du opnå ved at anvende dette kraftfulde næringsstof på huden?

Effekterne af C-vitamin på huden

Bekæmpelsen af frie radikaler er en af de højst værdsatte egneskaber ved C-vitamin. C-vitaminer bekæmper kort sagt skadelig former for ilt. Ydermere, kan C-vitamin stimulerer kollagen og keratinsyntese, dette forbedre blodcirkulationen i de dybeste hudlag. Modstandsdygitghed og blodkarenes vægge bliver styrket ved vitamin C markant. C-vitamin eksfolierer døde hudceller, foryngende hud og forbedre hudens kvalitet og lysner huden – hvilket er markante resultater.

Sjov information!

Upparede elektroner, der kan have en negativ indflydelse på huden, kan tiltrækkes af C-vitamin molekyler. Dette gør at elektronen bliver neutral og sikre huden mod elektronernes dårlige effekter. C-vitamin er i stand til at hindre oxidativ stress.

Yderligere, kan C-vitamin også stimullere det essentielle næringsstof ceramidsyntese og beskytter samtidig huden mod vand og smidighedstab, hvilket også er en kæmpe fordel. C-vitamin kan også fiksere blodkar og forbedre hudens elasticitet, hvilket også kan fremskynde vævsregenerering, samt en forhindring af hævelser, bakterielle infektioner og hudmærker. C-vitamin blokere melaninproduktion, hvilket lyser misfarvninger. Det essentielle næringsstof har en subtil eksfolierende virkning, hvilket betyder, at det hjælper huden med at udføre selvregenererende processer. Er der noget andet, som C-vitamin kan gøre? Da produktet er antibakteriel og antiviral, kan det også hjælpe med at kurere acne. Når det kommer til at passe på huden og pleje huden i alle aldre, er C-vitamin uerstattelig.

Som nævnt ovenfor har C-vitamin en anti-aldringseffekt, der ikke kun skyldes bekæmpelse af frie radikaler, men også til at hindre skadelige hudenzymer, der forårsager nedbrydning af kollagen, elastin og hyaluronsyre. For at opsummere kan fordelene ved C-vitamin beskrives som følger:

 • FORJENTNING
 • REGENERATION
 • OPLYSNING
 • BESKYTTELSE
 • FEJLFRI HUD

C-vitamin: Hvem og hvornår?

Med det bredde spektrum af applikationer er produkter med vitamin C perfekt egnet til alle hudtyper. Brug vitamin C til følgende:

 • passe på din modene hud, der mistede sin smidighed og har rynker og fine linjer
 • forbedrer den kedelige, glansberøvede og trætte hud
 • hud, der kræver subtil genoplivning (f.eks. efter vinter eller sommer)
 • bekæmpe acne (både voksen og teenage acne)
 • lysne misfarvninger og fregner
 • jævn hudfarve
 • behandle couperose hud
 • give din hud en ekstra beskyttelse

Alle former for C-vitamin

C-vitamin er en potent, er den temmelig usabil af sin natur, da det er en bekæmpende antioxidant. Derfor kan det nedbrydes før det påvirker de dybeste hudlag. C-vitamin burdes derfor være i en speciel bærer, som kan holde produktet mere stabilt længere, hvilket hjælper med at bekæmpe dette problem. En olieserum anerkendes som den bedste type bærer for vitamin c, da den har værdifulde liposomer. Et ansigtsserum er designet til at tage sig af dybe hudlag, mens ansigtscremer kun fokuserer på at behandle det ydre lag af væv; mest for at levere en beskyttende hinde på huden.

I dag kan C-vitamin transporteres til de aller dybeste hudlag, hvilket skyldes de følgende bærere: liposomer, nanosomer og nanodiscs. Dette betyder, at oxidation kan blive forsinket, selv i et par dage, hvilket er ret revolutionerende. Dette øger effektiviteten af ​​C-vitamin, da det nu kan opbevares i væv og dette fører til forbedret næring af det essentielle næringsstof.  Stadig er den mest fordelagtige form for C-vitamin den, der er lukket i et ansigtsserum af høj kvalitet.

Husk!

For at få alle fordelene og forstå, hvor potent C-vitamin er, skal det indarbejdes i det rigtige produkt, dens koncentration skal være høj nok, og den anvendte form skal være stabil. Først da kan C-vitamin trænge dybere ned for at begynde at arbejde effektivt.

Den bedste form for C-vitamin? Nanoil Vit. C Face Serum opfylder alle forventninger

Nanoil Vit. C Face Serum

Hvilken form for C-vitamin skal du vælge? Det skal naturligvis være stabilt, hvilket betyder, at det ikke går i stopper med at virke, før det når huden. Mest fortrinsvis skal det lukkes i et ansigtserum af høj kvalitet, hvilke molekyler tager vitamin C og transporterer det under huden, så det når dybere, end en almindelig ansigtscreme. Et hudplejeprodukt, der tilbyder den mest stabile form for C-vitamin, er Nanoil Vit. C Face Serum – let, perfekt til påføring af forudgående makeup, bemærkelsesværdigt effektiv, som er egnet til alle hudtyper. Den indeholder 3-0-ethyl-ascorbinsyre, som er kendt for at virke nøjagtigt hvor det skal – til dybe hudlag. Effekt? Drømmehud: jævn tone, strålende og udhvilt hudfarve, ingen ufuldkommenheder, ingen misfarvninger, ingen acne.

Mere information

Kvalitets C-vitamin ansigt serum

Du kan forventet at se alle de resultater du ønsker, hvis du beslutter dig for at bruge et vitamin c ansigtsserum. Stabil C-vitamin fungerer som en førende ekspert inden for hudpleje, og det hjælper dig derfor med at få ungdommelig, glat, lysere og strålende hud uden spor af misfarvninger, markeringer efter akne eller solinduceret pigmentering. Ingen acne, mindre tegn på aldring, effektiv kollagensyntese, permanent udhvilt hudfarve er alle resultater af regelmæssig anvendelse af vitamin C. Ikke underligt, hvorfor denne ingrediens er af uovertruffen kvalitet og anerkendes som et uerstatteligt produkt, som mange producenter nu har en tendens til at tilføje deres hudplejeprodukter.