Fejlfri hud – 7 måder at få det fejlfrie udseende på!

Når du ser på modellerne fra magasinerne og online, bude du vide, at deres fejlfrie, supperglatte hud er et resultat af photoshop og en grafisk desginers job. Du kan dog stadig ønske dig en fantastisk hud. Tro det eller ej, det er faktisk muligt. Her er de 7 måder du kan få en fejlfri hud! 

Hudorme, acne, mørke pletter – det er ikke det man kunne ønske sig fra sin hud. I den ideele verden – fri for alle former for kemikalier, toksiner og stress – vil vi se langt bedre ud, uden behovet for skønhedssaloner. Vi er nødt til at gøre en aktiv indsats for at få den hud, der ser og føles fejlfri. Det gode ved dettet er at det ikke er vanskeligt at opnå. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du selv kan få en fejlfri hud, uden dyre skønhedsbesøg.

Fejlfri hud. Hvordan opnår du det?

Lad os lige starte med en foklaring på hvad en fejlfri hud vil sige. Vi har alle set resultatet af et dårlig photoshoppet billede, det er langt fra dette resultat vi ønsker. Vi vil gerne se både fantastiske og naturlige ud – det er det vi alle ønsker, en fejlfri, glat hud. Søgen på perfekt hud er dog ikke nem og enkel, du skal ofre noget tid i det. Du får derfor ikke en fejlfri hud med få enkelte steps, du skal bruge regelmæssig tid og engagement.

7 måder at få den fejlfri hud på!

1) Sund kost er en god base

Det er umuligt at se godt ud, hvis kroppen er underernæret og mangler næringsstoffer. En afbalanceret sund kost rig på følgende ingredienser er vigtig, hvis du vil have din hud til at skinne.

  • EFA’er, essentielle fedtsyrer (omega)
  • vitamin A, C, E, K, D, B
  • mineralske salte: zink, silicium, calcium, kalium, jern, jod.

2) Dobbelt hydrering

Hydrering er et andet vigtigt element i din hudplejerutine. Dobbelt hydrering betyder, at du skal bruge en dag/nat fugtighedscreme samt en hydrering af kroppen indefra på daglig basis. At drikke mindst 1,5 liter vand hver dag kan virkelig forbedre og forgløde din huds udseende!

3) Olier til ansigtpleje

Olier spiller også en meget vigtig rolle i din daglige hudpleje. Hvorfor skal du bruge dem? Fordi olier er naturlige blødgøringsmidler – stoffer, der kan hjælpe med at formindske fugtighedstab. Nogle af dem har ekstra fordele såsom antibakteriel effekter, solbeskyttelse, beroligende irritationer, boost af hudstrukturen og en antiaging virkning. Arganolie, mandelolie og jojobaolie er de bedst sælgende. Brug dem som en erstatning for en almindelig fugtighedscreme, brug dem i dine hjemmelavede ansigtsmasker eller brug dem til OCM (olie-rensningsmetode) efter at have blandet en valgt olie med ricinusolie.

4) Hær af stærke antioxidanter

Antioxidanter er andre stoffer, som huden har brug for – ingredienserne, der neutraliserer frie radikaler, der forårsager oxidativ stress og hurtigere aldring af huden. Du vil derfor ikke kunne opnå en fejlfri hud uden dem. De bedste og mest velkendte antioxider er følgende:C-vitamin, flavonoider, E-vitamin, lycopen, beta-caroten, coenzym Q10 osv.

5) Hududjævende helt: scrubs

En scrub er en fantastisk måde at få en glat og ensartet hud. Hvid du ikke allerede bruger det, skal du tilføje den til din hudplejerutine med det samme. En scrub behøves kun implementing en til to gange om ugen for at se en kæmpe forskel. Du kan enten vælge at bruge en fysisk scrub med slibemidler eller en enzymscrub baseret på f.eks. AHA-syrer. Srubs er den mest naturlige hudaffoliering til at fjerne døde hudceller, uanset hvilken type scrub du bruger. Rynker kan reduceres og tørre pletter kan nemt fjernest, som et result vil din hud også blive glattere. Skrubs stimulerer også blodgennemstrømningen og aktiverer den naturlige cellefornyelsesproces, derved er det en enkel måde til at få en fejlfri hud og få den til at se helt glat ud.

6) Retinol eller C-vitamin serum

Et serum er et stærkt koncenteret produkt, hvilket er derfor, at det er den bedste måde at forbedre din hud og dets struktur på. Hvis du også jagter den perfekt hud, skal du begynde at teste enten en C-vitamin eller retinol serum, som har enestående egenskaber, hvilket kan hjælpe med at lysne pigmentfejl og gøre din hudtone mere jævn. A-vitmin er stærrkere end retinol, den har eksfolierende effekter og kan hjælpe med at fjerne fine linjer. Retinol anbefales meget mere til en yngre hud, som ikke har brug for en ligeså intens behandling som en ældre hud.

7) Make-up-tricks til fejl hud

Fejlfri hud behøver ikke kun at være effekten af en god ​​hudplejerutine. Hvis du ikke ønsker at forbedre hudens sundhed eller ikke har tid til det, kan du hjælpe med at dække dine fejl. Bare husk, at dette kun er en midlertidig løsning. Hvordan påføres make-up for at få en fejlfri hud?

  • Udglat din hud og tilføj udstråling ved at bruge olie som primer.
  • Vælg en full-cover foundation, brug det dog sparsomt.
  • Påfør ikke foundation med fingrene, brug i stedet en flad topbørste.
  • Brug en lysere nuance af foundation for at få huden til at se yngre ud.
  • Brug en concealer til at skjule mindre pletter.
  • Til sidst skal du bruge et matificerende, let illuminating løst puder.