Sesderma Reti Age Liposomal Serum

For dig der leder efter et godt hudplejeprodukt, vil liposomalt ansigtsserum af Sesderma være et attraktivt forslag. Produkt er valgt af fans af hudbehandlinger baseret på foryngende virkninger af vitamin A. Selvom det betragtes som et meget godt produkt, kan man støde på kunder, som ikke synes prisen og kvaliteten hænger sammen. Det er værd at pointere, at Sesderma Reti Age ikke er det eneste anti-aging ansigtsserum på markedet. Dog er det stadig en af de højest bedømte produkter, hvilket er derfor, at den er placeret højt. Find ud af, hvordan dette ansigtsserum fungerer, og hvad er dets fordele for huden. 

SESDERMA RETI AGE LIPOSOMAL SERUM UDTALELSE

Ældes din hud også? Blæses det ved misfarvninger? Indikationerne for brug af ansigtsserum fra Sesderma inkluderer pigmenteringsfejl (alias melasma), løs hud, aktinisk keratose og tørhed. Dette hudplejeprodukt anbefales ikke til gravide, da den har en høj koncentration af retinol, der forårsager solfølsomhed. Fortsæt med at læse for at få mere information om Sesderma ansigt serum.

Størrelse: 30 ml

Ingredienser og fornemmelsen:

Det mest karakteristiske træk ved Sesderma-ansigtsserum er de tre former for retinol blandet i en formel – retinol, retinyl og retinaldehyd. Deres molekyler lukkes i nanosomer, hvilket antages at lette penetration. Det er dog vigtigt at vide, at A-vitamin i sin rene form, ikke altid er godt for huden, da det kan forårsage solfølsomhed. Udover fra vitamin A inkluderer formlen for Sesderma face serum også vitamin E, peptider, coenzym Q10 og syrer, der blandt andet giver en subtil eksfolieringseffekt. Denne ingrediens gør serummet ret tyk og på en måde klistret. Yderligere er det ikke et 100% naturligt produkt, fordi det indeholder flere syntetiske stoffer, som faktisk muligvis ikke betyder noget for de fleste. Dem, hvis hud er følsom, udvikle nogle irritationer.

De vigtigste fordele og brugsanvisninger:

Anvendelse af Sesderma Reti Age ansigt serum er nemt, så enhver person, der mindst en gang har brugt sådanne produkter, ikke opleve problemer med det. Man fordeler et par dråber serum over ansigtet og masserer det ind med fingerspidserne. Skånsom hud anbefales produktet sig også til. Producenten foreslår at følge dette serum med en SPF 50 for at forhindre enhver skadelig virkning, som sollyset kan udøve.

Når det bruges regelmæssigt, og når alle brugsretninger placeret på indlægssedlen følges religiøst, kan du forvente at Sesderma forhindrer aldring af hud. Dog hvis huden allerede har nogle små, fine linjer, har produktet brug for mere tid til at forynge og forbedre hudens modstandsdygtighed. Når serummet bruges dagligt, forbedrer Sesderma Reti Age fugten i huden og låser fugten ind i huden og de dybeste celler, som kan føre til en stram fornemmelse. Desuden har dette produkt antioxidative egenskaber, hvilket betyder, at det forhindrer oxidativ stress og forsinker for tidlig aldring af huden. Ansigtetserummet er ikke anbefalet til følsom hud, da nogle af produkterne kan være for skrappe. 

RESUMÉ:

Plusser:

  • forhindrer tidlig aldring af huden
  • leverer tilfredsstillende resultater, når det kommer til hud hydratisering
  • sterilt og praktisk påføring af serum
  • dejlig duft gør applikationen behagelig
  • indeholder mere end tre forskellige former for retinol
  • forynger huden, men effekten produceres ikke hurtigt
  • indeholder mange stoffer, som huden har brug for dagligt

Minusser:

  • Høj retinolkoncentration kan forårsage solfølsomhed
  • dette serum skal følges med en SPF 50
  • konsistensen er klistret, hvilket svagt hindrer anvendelsen
8.5 Ratificering

Ingredienser:
9
Effektivitet:
9
Brugervenlighed:
10
Kvalitets-prisforhold:
8
User Rating: 4 (1 votes)

Send kommentar

Tilføj Kommentar