ABC’en for moden hudpleje

Moden hud kræver at vi behandler den ordentligt og med respekt. Udover dette, så bør moden hud behandles med ingredienser der er kendt for at hådntere frie radikaler – når først du begynder at bruge dem, så begynder kampen for ungdommelig og smuk hud. Vil du gerne nyde ungdommelig hud i længere tid? Så læs her hvilke tre ingredienser du bør bruge i din daglige hudpleje. Her er ABC’en til smuk og ung hud.

ALFABETET FOR SMUK HUD

A som Antioxidant, anti-ageing og vitamin A

Moden hudpleje afhænger af at du tager bestemte metoder i brug der ikke blot forhindrer rynker, misfarvninger og dehydrering af huden, men som også beskytter mod den negative effekt der forårsages af eksterne faktorer, oxidativt stress, toksiner og smog. Derudover, bør moden hudpleje også fokusere på at reducere eksisterende rynker. Fine linjer kan fjernes med vitamin A, som også er kendt som retinol. Sørg for at din hud modtager en daglig portion vitamin A der er 100% retinol, og ikke derivater (retionoider) – påfør det ved sengetid. Når det gælder pleje om morgenen, bør du bruge en solcreme med høj beskyttelsesfaktor (mindst SPF 30). Hvad med antioxidanter? Prøv at finde ansigtscremer eller serummer der indeholder hvid te eller arganolie. Inkluder dem i dit skønhedsritual til moden hud.

B-gruppe vitaminer

Vitaminer i B-gruppen bliver normalt forsømt – vi indtager ikke nok af dem. men, som det er blevet bevist før, så er gruppen af B-vitaminer kernen i effektiv hudpleje, inklusiv moden hud. Hvorfor er de så vigtige? For eksempel, så udover at være fordelagtig for huden, så påvirker de også huden og neglene positivt. Så hvis du har bemærket at dine øjenvipper virker til at være svagere, hvis dine negle knækker og hvis din ansigtshud ikke virker for god (er glansløs, træt og har mistet sin smidighed) så er det et tegn på at din krop mangler vitaminer fra B-gruppen. Du skal begynde at introducere dem til din krop enten ved at spise de rette fødevarer eller ved at påføre skønhedsprodukter. Sandheden er, at moden hud har brug for næsten ethvert vitamin der tilhører B-gruppen, så sørg for at du giver din hud thiamin, riboflavin, niacin, pantothenic acid, pyridoxin, biotin og folsyre. Alle syrerne vil ikke ælde din hud men påvirke dets udseende positivt.

Vitamin C

Vitamin C anses for at være ‘ungdommens vitamin’ da det er den mest potente antioxidant. Den ved hvordan huden skal plejes i alle aldre. Men når det gælder moden hud, så er vitamin C annsvarlig for at levere en lysnende effekt – dette vitamin håndterer alle typer misfarvninger, f.eks. bør alle pigmentpletter der opstår på huden efter sommeren forsvinde – hvis du behandler huden med vitamin C. Derudover håndterer vitamin C frie radikaler. hæmmer hudens aldringsprocesser og forbedrer modstandskraften. Akne hos voksne forsvinder også, da vitamin C efterlader huden stærkere, så genopbygningen får et boost. Det er vigtigt at bruge vitamin C af højeste kvalitet, for ellers vil den oxidere før den når de dybeste lag i huden. Derfor, hvis du leder efter hudplejeprodukter der indeholder vitamin C, så tjek dens INCI for 3-0-Ethyl Ascorbic Acid da det er den bedste form med 100% ren vitamin C der er modificeret for avanceret hudpleje.

En god ansigtsserum til om dagen med vitamin C og retinol påført om aftenen, er de bedste venner for moden hud. Tilføj solcreme og rens dit ansigt grundigt (bedst hvis det er med naturlige olier) og dit ansigt vil aldrig se træt eller kedeligt ud – det vil aldrig afsløre din alder!