Ansigtslinjer: hvad forårsager rynker, og hvordan slipper du af med dem?

Før eller senere kommer hver kvinde til det punkt i sit liv, hvor hun opdager denne uønskede, ubudne første rynke, der vil ødelægge det perfekte billede af en ungdommelig hud. Du vil derfor ikke kunne stoppe tidens ur, hvilket kommer til udtryk i de rynker, der kommer i din hud. Se hvad der forårsager rynker og hvordan du kan formindske dem. Hvordan man gør og hvordan man opnår de bedste resultater.

Rynker. De vises i følgende rækkefølge: i øjenområdet, på panden, omkring læberne og næsen. Ansigtslinjer vises hurtigere, hvis du ryger eller drikker meget. Nogle af dem – kendt som latterlinjer – tilføjer charme og er et bevis på, at du er glad og positiv. Dog begynder man også at inse, at alderen presser sig på og huden begynder langsomt at miste sin ungdommelighed og glathed.

Årsager til rynker i ansigtet

Hvad udløser forekomsten af ​​ansigtslinjer? De fleste siger at rynker er et tegn på aldring, men der er ingen af jer, der reelt ved hvorfor og hvordan det opsår. Det opstår på grund af tabet af kollagen og elastin, hvilket begge er proteiner, der vil oprette din huds tæthed og fylde. Da huden løber tør for hyaluronsyre med alderen, bliver den også mere tør og slap.

Selvfølgelig kan ansigtslinjer vises hurtigere som et resultat af din livsstil, din hudpleje du følger osv. Se de mest almindelige årsager til ansigtsrynker, der fremkommer tidlig på huden:

  • forkert hudpleje
  • hududstrækning mens du fjerner makeup
  • for lidt søvn, for meget stress
  • mangel på solbeskyttelse
  • cigaretter og alkohol
  • overeksponering for sollys (og overforbrug af liggestole)

Hvordan slipper man af rynker?

Du kan prøve at fjerne de første linjer, der kom for tidligt. Der er nogle få måder at gendanne hudens ungdom, fasthed, glathed og glød på. Stadig skal du indse, at jo før du griber ind, jo lettere er det at fjerne rynker. At have tilstrækkelig vilje til regelmæssigt at pleje huden er nøglen til succes.

1. ANTI-RYNKHEDS HEMMELIGHED – SERUM

Den nemmeste måde at bring hudens fylde tilbage er ved at bruge et ansigtsserum rig på retinol, coenzym Q10 eller hyaluronsyre. Et serum har en kæmpe fordel, da det arbejder indefra hurtigt og effektivt, som result af den lette formel med maksimalt antal stærke ingredientser. Vælg et anti-aldring eller løftende ansigtsserum, der har en nærende, fugtgivende og reparerende effekt og øger modstandsdygtigheden.

2. ANTI-RYNKER HEMMEDLIGHED – OLIER

Naturlige olier – såsom mandel, jojoba eller arganolie – har også enestående hudforstærkende virkning på din hud. Olierne nærer huden, opretholder optimal hydrering og forbedrer den naturlige cellefornyelse, lige netop derfor er en olie et must. Brug ideelt olier hver dag: som erstatning for en creme, til forsigtigt at fjerne makeup eller som en base i dine hjemmelavet ansigtsmasker.

3. ANTI-RYNKER HEMMELIGHED – MASSAGE

Slå to fluer med et smæk: kombiner påføring af et serum/olie/creme med en ansigtsløftningsmassage. Når du stimulerer den naturlige reparationsproces, vil huden være dig evig taknemelig. Husk på det under din daglige hudpleje, og brug et par minutter på at massere ansigtet og forsigtigt klappe huden for at stimulere blodgennemstrømningen. Du kan bruge en jade-rulle eller andet masseringsværktøj til denne del, hvilket også er meget teraputisk for dig.

4. ANTI-RYNKER HEMMELIGHED – FACELIFT

Det er en genvej du kan benytte dig af, som er meget effektiv. Valget af ansigtsløfte er stort – laser ansigtsløftning, rødt lys terapi, nål eller nålfri mesoterapi, ultralydbehandling, trådløft, enzymskal og mange andre. De er dog pebret, da de er meget dyre.

5. ANTI-RYNKER HEMMELIGHED – DIET

Hudens udseende kommer også indfra fra dit helbred, det må du ikke glemme. Hvis du spiser en god, sund og nærene kost vil det helt klart kunne ses i din hud. Derfor skal du spise sundt og drikke massere af vand – da det er den nemmeste måde at undgå rynker i ansigtet.