Hvordan bruges et ansigtserum? 5 enkle regler at følge

Alle er klar over de pragtfulde effekter af et ansigtserum. På den anden side er der få mennesker, der er klar over måden at bruge produktet på, på den bedste måde at bruge den på. Se de fem enkle regler, du skal følge når du bruger produktet.

Overbevist af din søster/ven/kosmetolog, købte du også et ansigtsserum i håb om, at det ville give hurtigere og bedre resultater end din almindelige fugtighedscreme? Du kan dog ikke se en forandring i din hud, et par uger efter du er begyndt at bruge det. Dog behøver produktet ikke være fejlen, det kan blot være fordi du har brugt serummet forkert. Så hvordan gør man det så rigtigt? Her kan du se de fem regler for brugen af ansigtsserummet.

Hvordan bruges et ansigtsserum?

1. Brug aldrig den i stedet for en creme. Brug dem altid sammen.

Fugtighedscreme bliver tit smidt ud, da man begynder at bruge serummet som en creme erstatning, det er noget de fleste kvinder gør. Det er en fejl. Serummer og cremer har forskellige egenskabninger – cremer virker på overfladen af huden, mens serummet fungerer dybt ind i huden. Du skal først anvende serummet og derefter bruge en creme, du skal ikke erstatte den ene med den anden. Ingredienserne fungere fra serummet i de dybeste lag af huden og reparerer og genopbygger dem. Cremen omhyller ansigtet med en let, beskyttende frakke der låser fugtighed.

2. Brug altid serum på ren hud.

Lad os gøre det nemmere for serummets ingredienser at virker, da de skal ind i de små, dybe hudstrukturer. Alt hvad du skal gøre er at fjerne makeup, slippe af med al snavs og urenheder, så serummet kan virke bedst muligt. Du skal fjerne makeuppen indtil din vatrondel er ren, hvorefter du skal vaske dit ansigt med en gelrens. Det vil resulterer at din hud bliver pletfri. Derfter skal du bruge dit serum efter dit ansigt er tørt.

3. Brug aldrig oliebaserede produkter, før du påfører serum.

Serummet kan dog godt give anderledes resultater end hvad du ønsker, selvom du har vasket ansigtet grundigt inden påføring. Der kan være flere grunde. Din ansigtsrens kan være forkert eller dårlig. Det kan skabe et okklusivt lag, hvis produktet er baseret på olier, som kan forhindrer serummet i at trænge ind i huden. Du skal derfor ikke bruge en oliebaserede makeupfjerne, før du bruger et serum.

4. Brug serum dagligt, ikke kun fra tid til anden.

Du skal også bruge et serum regelmæssigt som en hovedregl. Din hud har brug for intens pleje og koncentreret dosis næringsstoffer hele tid, det er derfor ikke bare en midlertidig behandling. Derfor kan den bedste og langvarige effekt opnås ved regelmæssig anvendelse hver dag – en gang om dagen eller både morgen og aften.

5. Tryk serumet forsigtigt på huden.

En anden betydning på serummets effekt er din måde at sprede det på. Når alt kommer til alt ønsker du en blødere og fastere hud, du skal derfor aldrig strække huden hårdt. Du skal forsigtigt trykke produktet på din hud, da det absorberes bedst. Denne teknik øger desuden også blodgennemstrømningen og gør at huden absorberer serumet hurtigere, plus du vil øge hudens energi.