Spa lignende behandling i ansigtet derhjemme – smarte måder at slappe af og se bedre ud på!

Har du nogle gange lyst til at blødgøre din hud i varmt vand og få hvile efter en travl dag? Det er ikke altid at du har tid til et langt bad, men du kan i det mindste få en del af ægte afslapning ved at lave ansigts spa derhjemme. Hvordan forbereder du din budgetvenlige spa?

Vores ansigtshud udføres hårdest af konstant stress, træthed og travlt liv. Hver søvnløs nat og bekymring er synlig i ansigtet – rynker, mørke cirkler under øjet, puffede øjne, galdende og livløs hud. Det er tid du tager handling!

Spa-niveau i ansigtet. Hvad er det?

Mens en spabehandling for alle til at tænke på varme boblebade, er der en anden mulighed, der tager ingen tid, men stadig vil give dig lige så fantastiske effekter – nemlig en ansigts spa. Hvad indebærer det? Det er en serie afslappende ansigtsbehandlinger, der genopliver og giver glans til din hud, men den får dig til at føle dig aflsappet og fjerner dine spændinger.

Det er hverken dyrt eller tidskrævende at give dig selv en spabehandling i dit ansigt derhjemme. Hvis dit ansigt mangler vitalitet og fylde, kan du gøre brug af denne behandling. Hvis du føler dig træt og har brug for afslapning, kan behandlingen hjælpe dig, da den giver dig de bedste næringsstoffer, hvilket gør huden lysere og mere ungdommelig.

Hjemme spa ansigtsbehandling trin for trin

Hvad har du brug for at behandle dit ansigt som om du var til en ægte spabehandling? Først og fremmest skal du bruge noget tid. Vær ikke bekymret hvad angår produkterne, du har helt sikkert de fleste hjemme. Parat? Lad os begynde med din spa-behandling.

Trin 1 Rengøring af ansigtet

Først skal du rense dit ansigt for makeup og alle urenheder, der er opbygget (ansigtsolie, støv, forurening). Du har brug for en blanding af ricinusolie og en baseolie – f.eks. Argan eller jojobaolie – som en del af din olie rensningsmetode. Uden huden føles tør eller stram, fjerne den effektivt selv den mest modstandsdygitge snavs, der sidder fast på din hud.

Trin 2 Ansigtsdamp

Det er tid til at arbejde indefra. Dampning er lavet lige netop til dette. Hæld lidt varmt vand i en skål, tilsæt et par dråber æterisk olie (f.eks. Rosmarinolie), læg et håndklæde på hovedet og bøj over skålen. Dette åbner hudens porer og giver en dybtgående ansigtsrensning – helt perfekt til enhver hudtype. Ansigtsdamp hjælper med at slippe af med grimme hudorme, blødgør huden og forbereder den til de næste trin.

Trin 3 Ansigtsmaske

Det næste trin, der lader dig føle dig som i et ægte spa-center – ansigtsmaske og agurk komprimering. Alle har brugt denne velkendte duo og den er kendt for sine mange gode fordele og afslapningen det giver. Brug en stærk nærende, fugtgivende, revitaliserende maske (f.eks. Hjemmelavet avokado, honning og yoghurtmaske eller enhver anden DIY-opskrift). Når du har påført det på huden, skal du lægge dig på sengen, læg skiver fugtgivende og lysende agurk på øjenlågene, og derefter … få din skønhedssøvn!

Trin 4 Oliemassage

Efter du har fjernet din ansigtsmaske skal du beskytte huden mod tab af fugt og essentielle ingredienser. Hvordan? Du skal bruge naturlige skønhedsolier såsom mandelolie, arganolie eller jojobaolie, der hjælper huden med at regenere sig selv og få den glød du altid har ønsket. Huden vil blive glattere, mere næret og beskyttet mod skadelige faktorer, hvis du masserer en dråbe olie ind i huden i et par minutter. Det er den bedste måde du kan bruge til at afslutte dit ansigts spa, da denne blide ansigtsmassage virker perfekt.