Hvordan giver man huden glød? Her er de bedste måder at få en sund glød i ansigtet!

Glødende hud? Det er nemt! Hvis du lærer at lysne huden, så kan du nemt tilføje friskhed og glød til ansigtet. Hvis du ikke hvordan du gør det, så læs de bedste tricks nedenunder!

Flot, glødende hud er ikke bare en dille der vil dø ud. Det er den nemmeste måde at holde huden ungdommelig og gøre dig bedre tilpas i din krop. Kendisserne ved det allerede og vælger en #healthyglow effekt til den røde løber. Less i more – en glødende make-up skal ikke overbebyrde huden eller overdrive, og det er et trin mod mere naturlig smuk hud!

Naturlig glødende hud

Hvordan får du glødende hud? Selvfølgelig er den rette hudpleje det første trin. Du skal heller ikke glemme, at huden ser bedst og har mest naturlig glød når den er sund. Hvis din hud er fugtet nok og er næret, repareret og sikret mod irritationer, så har den en naturlig glød. Det er den flotteste effekt du bør gå efter.

For at få denne naturlige glød i ansigtet, bør du afprøve den koreanske tilgang til hudpleje – denne ansigtspleje i flere stadier bruger forskellige produkter og følge den rette rækkefølge til at påføre dem. Det giver enestående resultater. Du skal arbejde på flere niveauer: fugte, nære, reparere og beskytte huden. Benyt dig af cremer, serummer, masker og naturlige olier men de bedste effekter kommer ved at kombinere dem alle korrekt.

Liste over regler: hvordan får man glødende hud?

  1. Vask dit ansigt to gange om dagen – hyppig ansigtsrens er et must hvis du ønsker glat, glødende hud. Det bør helst bestå af to stadier: fjern make-uppen og rens ansigtet, f.eks. ved at bruge olier. OCM – metoder til olierens – er den bedste måde at give ansigtet liv.
  2. Eksfolier døde hudceller hyppigt – huden ser bedst ud når den er glad og jævn, for at så kan den reflektere lys og se glødende ud. For at få dette look, skal du hyppigt bruge et enzym- eller fysisk eksfolierende produkt. En ansigtsbørsten er også et godt valg.
  3. Beskyt din hud mod solen – UV-stråling er din huds største fjende da den fjerner gløden og skønheden. Det er derfor du skal bruge cremer eller naturlige olier til at give beskyttelse.
  4. Hold huden hydreret – tilstanden af huden, især niveauet af fugt, er også vigtigt når det gælder om at give ansigtet glød. Brug en fugtende ansigtsserum, creme eller fugtende maske for at genoprette fugten i huden.

De bedste produkter til glødende ansigtshud

Udover den bedste hudpleje, kan du bruge de rette produkter til nemt at give dit ansigt glød, genoprette ansigtets skønhed og glød. Hvad skal du vælge?

Hvad angår lysnende produkter, så er cremer og masker ikke det vigtigste. Det er kun de højt koncentrerede, lysnende ansigtsserummer der hurtigt og permanent giver din hud en sund glød og udjævner hudtonen. Dog ikke alle serummer! Den bedste lysnende serum skal være lavet af:

  • vitamin C der har lysnende egenskaber
  • vitamin B3 der hjælper med at bekæmpe pigmentpletter
  • vitamin A eller anti-age retinol
  • kollagen der opstrammer huden og giver den glød

I nødstilfælde: make-up der giver glød

Hvis din hud er meget tør og kedelig, og skal du booste huden look omgående, så brug glødende make-up – spillet med lys kan give dig den ønskede #healthyglow effekt.

Den vigtigste regel siger, at du skal påføre produkter gradvist, opbygge intensiteten og vælge produkter der giver en naturlig glød. Hvis du har en god highlighter, så påfør det til områder du gerne vil fremhæve: kindben, området under brynbenet, pande, næse, hage, amorbue, øjenkroge. Bemærk: brug det kun på de bløde områder af huden da en highlighter plejer at fremhæve urenheder, ujævn hud og rynker.

Husk også at påføre produkterne sparsomt da for meget highlighter ikke giver nogen god effekt. Alt skal gøres i moderation.