Perfekt ansigt på få sekunder. Lær nyttige tricks og få glødende hud

Har du brug for at se blændende ud før et vigtigt møde? Lavede du en all-nighter (du studerede selvfølgelig hele natten!) og nu ser din hud træt ud? Lad os give dig et par råd om hvordan du fikser og forskønner dit ansigt hurtigt. Lær de nyttige tricks fra verdensberømte make-up artister som er ansvarlige for udseendet hos Beyonce, Lady Gaga og Jennifer Lopez.

Tricks til at fikse træt hud på et øjeblik

De tricks du vil lære om lidt, hjælper dig ikke nødvendigvis med at genoplive træt hud. Men hvad de kan gøre er, at kamuflere alle urenheder og bumser på et øjeblik. Nogle gang har vi ikke nok tid til at udsætte vores ansigter for større skønhedsbehandlinger, men vi skal se flotte ud nu!

Hvornår opnår man dette mål?

  1. Brug selvbruner. Hvis du fortsætter med at bruge det systematisk hver 3. eller 4. dag, så kan du være sikker på, at den kulør du fik om sommeren vil vare hele vinteren. Hyppig påføring af en ansigtsscrub er også vigtigt da det sikrer en ligelig fordeling af selvbruner. Du bør frigøre dit ansigt fra døde hudceller mindst to gange om måneden hvis du vil lave en fake tan der ikke kan tværes ud. Når dit ansigt ser dårligt ud om morgenen, så kan bronzeren hjælpe dig med det samme. Ingen vil bemærke at din hud er træt og kedelig hvis du påfører bronzer.
  2. Det er tid til at påføre make-up der vil tilføje glød til dit ansigt. Brug en lys øjenbrynsskygge, highlighter i pudderform og bronzer, men ikke den klassiske version. Prøv at finde en bronzer der har lidt gyldent glitter, så den vil reflektere lyset. Dette vil hjælpe dig med at kamuflere urenheder i huden og få dit ansigt til at se mindre træt ud.
  3. Påfør noget blush til dine kinder. Det er uden tvivl et super farveprodukt der omgående danner et indtryk af et frisk, veludhvilet ansigt med farve. Overdriv dog ikke med din blush. Sørg for at dette farveprodukt diskret fremhæver kindbenene. Med andre ord, så brug det i moderation, så vil din blush få din hud til at se ung og sund ud. Du bør holde dig fra blush der har en lys pink, rød og orange farve da disse tre nuancer kan fremhæve en bleg hud.
  4. Brug en naturlig olie i hånden! Når de påføres til huden, så vil naturlige skønhedsolier lysne og forskønne ansigtet omgående. Det matte og trætte udtryk vil forsvinde fra dit ansigt overraskende hurtigt. Hvis du ønsker at få glødende hud og imponere andre, så kombiner din udvalgte olie med en lille mængde løs perlefarvet øjenskygge og en dråbe foundation. Fordel blandingen over dit ansigt og/eller udvalgte kropsdele. Effekten vil være blændende – bare giv det et forsøg.
  5. Et andet trick der vil hjælpe dig med at få et veludhvilet ansigt er korrekt påføring af concealer der påføres til øjenområdet (mørke rander). Men du bør dog huske på, at det ikke bør påføres lige under øjnene men lidt lavere. Prøv også at tegne en trekant med concealeren og blend den ind i huden. Hvis du vil have huden til at se frisk ud, så ræk ud efter en concealer der er en eller to toner lysere end den foundation du bruger på huden.

Sidst men ikke mindst, så skal du huske på at alle typer make-up, selv hvis det udføres med de bedste produkter, ikke vil forbedre dit ansigt medmindre du plejer huden først. Det betyder, at du skal gøre dit bedste for at holde dit ansigt veludhvilet, fugtet og næret. Det er også en god idé at glide et par isterninnger over dit ansigt før du påfører ansigtscreme eller toner. For at gøre dette trick nemmere, kan du lægge isterningerne i et rent visketykke da det vil give dig lidt mere kontrol over det frosne vand.