Skift dine vaner for ansigtspleje, og få en fejlfri hud!

Vil du have nye og bedre hudplejevaner? At komme af med alle de dårlige vaner er den bedste ændring du kan lave. Vi begår, ubevidst, masser af fejl hver dag. At blive bevidst om dem er det første skridt mod en fejlfri hud. Se her hvad du IKKE skal gøre for at få din drømmehud i ansigtet!

Daglige fejl når det kommer til hudpleje

  1. Du renser ansigtet på den forkerte måde, ikke grundigt nok – det går ofte for stærkt når vi renser huden, og vi springer ansigtsmassagen over for at få det overstået så hurtigt som muligt. Ofte fjerner vi bare makeup’en, og ikke altid det hele, og skyller ikke med micellar vand.
  2. Du bruger dehydrerende ansigtsrens – fedtet hud hader dem, for slet ikke at tale om sensitiv, tør eller hud med rosacea. I stedet for gel der tørrer huden ud, skal du vælge milde mousser der både fugter og beroliger huden.
  3. Du springer toneren over – det er en kæmpe fejl, fordi toner er en af de essentielle dele af en god hudplejerutine. Toner hjælper med at balancere pH, blødgør, fjerner snavs som er tilbage efter makeupfjerning, ligesom det gør huden absorberende og plejer den.
  4. Du bruger ikke en scrub regelmæssigt – dette fører til en opbygning af døde hudceller, talg og snavs på huden, hvilket er det perfekte miljø for hudorme og andre urenheder.
  5. Du bruger ikke solcreme – Det viser sig at UV-stråler skader huden året rundt, og ikke kun om sommeren. Det rammer huden selv gennem vinduer og tøj. Ansigtshud har særligt brug for solbeskyttelse, især hvis du bruger retinoler.
  6. Du bruger de samme hudplejeprodukter året rundt – hver sæson på året har sine egne spilleregler, og derfor har huden brug for en tilpasset hudplejerutine som tager hånd om de særlige behov sæsonen påkræver, hvilket sikrer at huden er ordentligt beskyttet.
  7. Du læser ikke ingredienslisten for produkterne – at gennemgå listen af ingredienser er en af de bedste hudplejetendenser du kan følge i øjeblikket. Når du kender ingredienserne i cremer eller andre produkter, er du i stand til at vælge de bedste og sikreste produkter lavet af naturlige ingredienser som har fantastiske egenskaber for huden. Ved at læse listen over ingredienser kan du undgå PEG’er, mikroplast, silikone og alkohol.
  8. Du bruger ikke produkterne i den rigtige rækkefølge – på denne måde sænkes kvalitet og effektivitet af produkterne, og i stedet for at forbedre huden forværrer du den.
  9. Du vasker ikke hænder inden du renser og påfører produkter – dette er en meget udbredt fejl. På denne måde overfører du bakterier fra hænderne til dit ansigt, hvilket kan føre til alvorlige infektioner.
  10. Du bruger samme håndklæde til at tørre hænder og ansigt – det er samme problem som situationen med beskidte hænder i punkt 9. Der kan udvikles bakterier på et håndklæde på grund af fugt. Derfor er køkkenrulle eller lignende det bedste at tørre ansigtet i.

Denne liste har samlet de mest almindelig fejl hvad angår hudpleje. Sørg for du ikke begår dem! Lav dine vaner om og du vil hurtigt se forbedring i din huds tilstand og udstråling. Hav en dejlig… hud!